Donderdag 23 augustus is het al weer zo ver; de eerste training van het nieuwe seizoen en voor het eerst in de Couburg in Koudekerke. Tijden: van 20:00u tot 22:00u. Op 1 november worden de trainingstijden van 19:30u tot 21:00u. Want dan is het buitenseizoen voor de korfbal voorbij dus die beginnen dan om 21:00u voor de gehele zaal.

Nu zijn er wel een paar huisregels die bekend moeten zijn!

  1. Het klaarzetten en opruimen van materialen in de zaal moet binnen de huurtijd vallen.

    Specifiek voor sportaccommodaties geldt dat u tot een kwartier vóór aanvang van de huurtijd en tot een half uur ná afloop van de huurtijd gebruik kunt maken van de kleedruimtes. Allemaal niet zo’n punt zo lang we de eerste 2 maanden niemand na ons hebben voor de zaal. Wanneer we terug gaan naar anderhalf uur trainen moeten we daar scherper op zijn omdat de korfbal na ons de zaal heeft.

  2. De praktijk zal zijn dat we ieder apart(dames/heren) een zelfde kleedruimte gebruiken maar mocht er iets op slot zitten of andere kleedruimtes zijn juist toevallig wèl open etc., ga dan eerst in overleg met de beheerder. Als we namelijk kleedruimtes gaan gebruiken die schoon en gepland zijn voor de volgende dag, krijgen we ruzie natuurlijk.
  3. Betreft de training.

    Het is wat mij betreft de bedoeling dat zo lang we 2 uur trainingstijd hebben we wat meer werk gaan maken van volleybaloefeningen. Er is meer dan serveren of inslaan toch?

    Desnoods lopen we een standaard programma af waar we iets mee kunnen. Suggesties zijn welkom.

Ik probeer nog een soort kalender met speeldata voor Young en Mellow Munter te fiksen op de site als de MBV ook weer terug is van zomerreces en data bekend zijn.

Dus, allen een goed en sportief seizoen toegewenst.

Chris, Arthur en Hans.