Om de huidige en komende generaties te bereiken, hebben we sinds 2018 deze Muntervolley.nl online gebracht om wat meer volleybal-liefhebbers te bereiken! Ondertussen zijn we sinds 2018 met 2 teams gegroeid naar 5 en binnenkort 6 teams, dus dat werkt gelukkig hoewel de train/speelruimte betreft ledenaantal wel bijna volledig benut is dus moeten we een ledenstop invoeren willen we niet ten onder gaan aan ons eigen succes!

Welke doelgroep ?

Het doel van de Munter Volley Club is (ex)volleyballers en volleybal liefhebbers, zowel dames als heren, de gelegenheid te geven om te blijven en/of weer te gaan volleyballen, met de mogelijkheid om deel te nemen aan de MBV-Bedrijfscompetitie.

Daar onze club van oorsprong is ontstaan en opgericht is door mensen die veel te maken hadden met onregelmatige diensten, is er juist veel coulance naar leden die bv. door werk of andere omstandigheden niet (meer)aan de discipline van bv. NeVoBo-clubs kunnen of willen voldoen, maar toch graag volleyballen. Ook dames zijn zeer welkom en we zijn in 2020 zelfs met een damesteam gestart in de MBV-competitie en door dat succes gaat er misschien zelfs een 2e damesteam van start in seizoen 2023/24.
Gezocht: nog 2 jongedames die kunnen volleyballen!  Nieuwe leden mogen ruim de tijd nemen om bij Munter Volley een goed gevoel te krijgen. aanmelden contactformulier

Voordelen Munter Volley en MBV-BedrijfsCompetitie:

  1. Vaste competitiespeelavond(dinsdag). De vaste trainingsavond is op donderdag.
  2. Vaste competitie-speel/sporthal.(Kruitmolen Middelburg)
  3. Een zeer lage jaarcontributie bij Munter Volley!

-Plezier -Talent -Motivatie .

Het één kan niet zonder het ander dus zal er met teamvertegenwoordigers overlegd worden wanneer er enig onbalans ontstaat betreft deze punten m.b.t. team-samenstelling voor de competitie of wanneer er mutaties plaatsvinden in het spelers/ledenbestand.
Evengoed is de leiding van de club bevoegd in uiterste gevallen, teams opnieuw samen te stellen.
Ben je boven de 18 jaar en/of heb je nog vragen, gebruik dan het contactformulier!
Voor volleybal onder de 18 verwijzen we naar andere volleybalclubs in de regio, zoals VVS 92 in Vlissingen.
Betreft de de bezetting voor de competitie teams zijn we op korte termijn voorzien maar een keer kijken kan eigenlijk altijd.

Misschien tot ziens.

Het bestuur.