Om de huidige en komende generaties af en toe los te weken van hun smartphone, hebben we sinds 2018 deze site online gebracht om wat meer volleybal-liefhebbers te bereiken!

Welke doelgroep ?

Het doel van de Munter Volley Club is (ex)volleyballers en volleybal liefhebbers, zowel dames als heren, de gelegenheid te geven om te blijven en/of weer te gaan volleyballen, met de mogelijkheid om deel te nemen aan de MBV-Bedrijfscompetitie.

Daar onze club van oorsprong is ontstaan en opgericht is door mensen die veel te maken hadden met onregelmatige diensten, is er juist veel coulance naar leden die bv. door werk of andere omstandigheden niet (meer)aan de discipline van bv. NeVoBo-clubs kunnen of willen voldoen, maar toch graag volleyballen. Ook dames zijn zeer welkom en we zijn in 2020 zelfs met een damesteam gestart in de MBV-competitie.
Nieuwe leden mogen ruim de tijd nemen om bij Munter Volley een goed gevoel te krijgen. Een andere optie is ook om zelf een team te formeren voor de MBV-competitie, en te trainen bij Munter Volley of andere deelnemende teams/clubs.

Voordelen Munter Volley en MBV-BedrijfsCompetitie:

  1. Vaste competitiespeelavond(dinsdag).
  2. Vaste competitie-speel/sporthal.(Kruitmolen Middelburg)
  3. Een zeer lage jaarcontributie bij Munter Volley!
    De vaste trainingsavond is op donderdag.

Plezier -Talent -Motivatie .

Het één kan niet zonder het ander dus zal er met teamvertegenwoordigers overlegd worden wanneer er enig onbalans ontstaat betreft deze punten m.b.t. team-samenstelling voor de competitie. Evengoed is de leiding van de club bevoegd in uiterste gevallen, teams opnieuw samen te stellen.
Ben je boven de 16 jaar en/of heb je nog vragen, gebruik dan het contactformulier!
Voor volleybal onder de 16 verwijzen we naar andere volleybalclubs in de regio, zoals VVS 92 in Vlissingen.
Betreft de de bezetting voor de competitie teams zijn we op korte termijn voorzien maar mee trainen kan eigenlijk altijd.

Graag tot ziens.

Het bestuur.