Liefhebbers,
Betreft de Couburg:

Door de meivakantie/Koningsdag vervalt 27 april als training!
Dinsdag 25 april komt hier voor in de plaats! Aanvang 19.30u.
Op 4 mei (dodenherdenking) beginnen we om 20.30 u. bij genoeg belangstelling.

MBV-competitie:

Door die zelfde meivakantie zijn er op 25 april en op 2 mei géén wedstrijden!
Dan resten er nog 2 wedstrijdavonden 9 en 16 mei, en dan zit de competitie er weer op voor dit seizoen.
Dat het huidige Mellow kampioen wordt lijkt zich te voltrekken. Ik heb zelf net iets te veel verloren van ze dus van mij géén presentje helaas maar dat feestje bouwen ze toch zelf wel, ga ik van uit. Deze spelersgroep gaat ook niet naar de 1e klas! Een ander samengesteld gezelschap had ambities om in hún plaats naar de 1e klas te gaan maar zijn daar op terug gekomen. VNLS komt hoe dan ook terug naar de 2e klas H dus kijk naar de onderste teams in de 1e klas en ga de uitdaging aan zou ik zeggen. Daar leer je méér van dan bij 2 andere Muntervolley teams en ADRZ en CZ een beetje stoer lopen doen.

Verder werden namen die bij teams worden geplaatst onder “Wedstrijdagenda” door diverse mensen als definitief beschouwd.
Dat is dus niet zo en was eerder bedoeld om commentaar te krijgen wanneer het e.e.a. nog gewijzigd kan worden om zodoende niet op het laatst nog teams te moeten wijzigen. Commentaar was er, met name de opmerking waarom er iemand van “buiten” opeens met de competitie mee draait?
Tja, als een studente van net 20 jaar, uit Letland, hier contact zoekt en ook nog eens héél goed kan volleyballen, dan ben ik om!
Dat is mijn logica en mag je mij aanrekenen, maar daar zit ik niet mee.  Waar ik wel mee zit is dat ik al langere tijd merk dat ik de connectie met de “andere” generaties binnen de club verder aan het kwijt raken ben. Dat is vooral “mijn ” probleem en ben ik mee bezig. Gaan we klagen?
Is niet zo bedoeld maar er moeten toch anderen mee aan de slag dus ik meld het maar even.

Nog even wat anders; ik ben al even géén contactpersoon meer dus zie ook voor de rest géén post/mail die van de MBV tot jullie komt dus….
als je niet op tijd jou team aanmeld voor het nieuwe seizoen, wordt je team niet ingeschreven!

Groet,

Hans Kaasschieter