Proficiat

Door dat Mysti in de huidige damesklas van de MBV,  niet meer is in te halen mogen ze zich vanaf nú Kampioen noemen.
Dit leek de laatste maanden vanzelfsprekend en een kwestie van “wanneer”
maar daarbij hebben ze het toch gewoon hoofdzakelijk op eigen kracht gefikst.
Gefeliciteerd en ook bijzonder gegund!
Ik hou van jullie!

Hoe nu verder?
Via de site wordt inmiddels duidelijk dat er een ledenstop is ingesteld. Ik kreeg gemiddeld 2 keer per maand een aanvraag of men mocht komen kijken maar ook vooral van mensen die het “wel leuk” leek om te doen.
Ledenstop dus! Maar….. uitzonderingen bevestigen de regel en mensen waarmee al contact is gelegd of al op training geweest zijn worden gewoon nog lid natuurlijk. Dit heeft ook te maken met het compromis wat we hebben afgesproken met “Mysti” om met een minimale bezetting te proberen een 1e en 2e damesteam te gaan draaien en zodoende toch iedereen die al competitie speelde dit opnieuw te kunnen bieden.
Dit klinkt misschien allemaal als een uitgemaakte zaak, maar dat is het nog helemaal niet, ben ik alweer achter. Eigenlijk doen we dit al langer met de heren 2e klas, waar we de reservebank al eerder hebben afgeschaft om diverse redenen.
Dat we dan nu toch zo ver komen dat er misschien een 6e team bij komt, wekt misschien verbazing maar niet vanuit de wetenschap dat één enkel damesteam van onze club, op allerlei gebied toch vrij kwetsbaar is als het tegen zit, maar waar evengoed  de “reservebank” net zo min gewenst is.

Lang verhaal kort; jullie horen er nog van, tenzij ik door dames tussentijds wordt opgesloten natuurlijk.
Ook de veranderde samenstellingen van de andere teams voor volgend seizoen, hopen we voor eind mei in beeld te hebben.
Wordt vervolgd!

Groet,

Hans Kaasschieter.