Beste Munter volleyballers,

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en dan is de eerste wens natuurlijk dat iedereen zonder ernstige blessures blijft, wat toch simpelweg met méér leden gewoon ook vaker zal voorkomen. Gelukkig zitten we ruim genoeg in de actieve leden/teams, waardoor ik me over uitval of mutaties geen zorgen maak. Natuurlijk ben ik benieuwd hoe Flash M het gaat doen in de competitie, en hopen we dat Mysti nog een tandje hoger kan meekomen in de 1e klas. De dames klassen zijn gelukkig niet her-verdeeld waardoor je niet zoals bij de heren 10 x tegen dezelfde tegenstander speelt.
Dit seizoen zijn het wedstrijden van 5 kwartier wat helaas inhoud dat je als scheidsrechter ook een kwartier langer mag blijven zitten maar goed, wordt vast weer geëvalueerd bij einde seizoen! Dus……..veel succes allemaal dit seizoen!


De BBQ was dit jaar wéér een groot succes, tenzij ik iets heb gemist. Wat ik niet gemist heb is dat er hierdoor een groot gat in de begroting is geslagen waar het bestuur misschien andere afspraken moet maken om dit volgend jaar te voorkomen. In dat kader speelt ook de manier waarop we gaan bijdragen aan de VNLS training een rol want, gaan we als club de broek ophouden van VNLS of moeten we het zien als een extra mogelijkheid om te volleyballen op een vrije dinsdagavond en hebben we dat nodig als Muntervolley? Er is niets makkelijker dan ieder seizoen de contributie omhoog gooien om financiële gaten te vullen maar alleen als het niet anders kan! Helaas heeft de voorzitter tussen de  regels door begrepen dat hij verantwoordelijk is voor het feit dat er een geldschieter is afgehaakt en dat Marco is gestopt(volgens afspraak) met sponseren.
We gaan er over nadenken.
Maar…..er is inmiddels contact met een bedrijf dat open staat voor sponsoring maar de manier waarop is nog even “aftasten” dus duimen maar allemaal.

Nou, dat was het weer even en ondanks dat ik het persoonlijk niet zo’n feest vind om steeds tegen dezelfde tegenstanders te moeten spelen is er toch een lichtpuntje; er kunnen gewoon méér Munter-teams kampioen worden komend seizoen!

Groet namens het bestuur,

Hans.