Volleybal vrienden,

Een stukje met zomertemperaturen hebben we al gehad en hopelijk was dat niet voor het laatst!
Het kan dus de komende tijd voorkomen dat er liefhebbers zijn die liever naar het strand gaan om een potje te ballen op betreffende donderdagavond, dus moeten we maar zien of er genoeg mensen overblijven om 1 of meer velden in de hal te vullen. Komt tijd, komt raad!
Ook tijdens de zomervakantie blijken er altijd wel liefhebbers, en kijken we iedere week of er genoeg liefhebbers zijn om op de donderdag minimaal 1 veld te vullen want we kunnen Ron niet helemaal voor niets laten komen natuurlijk. Ook dát gaan we wél, of niet beleven.

Op 29 juli is onze jaarlijkse BBQ !
Welkom vanaf ongeveer 18.00/18.30u dacht ik, maar let nog even op de groepsapp!
Dank aan ieder die de tuin beschikbaar stelt en deze inrichten en organiseren, zodat we zorgeloos een avondje kunnen socialiseren.

Goed gedaan.

Dank allemaal aan jullie, die dit seizoen een succes hebben gemaakt en speciaal Inge die extra begeleiding/training voor haar rekening neemt en die haar tijd volledig Pro Deo in onze club stopt!
Welkom ook aan enkele nieuwe leden die graag bij ons willen volleyballen.
Namelijk: Lisette Schreijenberg,- Charlene(Chay) Elumba!  Welkom! Helaas heeft Dennis Hendriks áf moeten haken wegens een opnieuw opspelend knie-probleem.

Toch zijn ook de teams wel min of meer rond voor seizoen 2023/24 ,welke ook te vinden zijn onder “We Present”…
en Flash M hopen we “competitie” waardig te krijgen voor dat het e.e.a. los gaat.
Nou, voorlopig weer genoeg geleuterd.

Namens het bestuur,

Prettige vakantie en/of tot ziens op de BBQ.