Omdat al jaren lang de belangstelling voor deelname aan sportclubs in het algemeen, dus ook de Bedrijfsvolleybalcompetitie/clubs terug loopt, en we dat met z’n allen dat wel signaleren maar blijkbaar niet in staat zijn om nieuwe/jongere generaties te bereiken of te bewegen om te gaan volleyballen, willen we een poging wagen door de lancering(2018) van een website waardoor Munter Volley en misschien ook andere clubs wellicht iets toegankelijker worden voor (ex)volleyballers die naar alternatieven zoeken.

Welke doelgroep willen we bereiken?

Het doel van de Munter Volley Club is (ex)volleyballers en volleybal liefhebbers, zowel dames als heren, de gelegenheid te geven om te blijven en/of weer te gaan volleyballen, met de mogelijkheid om deel te nemen aan de MBV-Bedrijfscompetitie.

Daar onze club van oorsprong is ontstaan en opgericht is door mensen die veel te maken hadden met onregelmatige diensten, is er juist veel coulance naar leden die bv. door werk of andere omstandigheden niet (meer)aan de discipline van bv. NeVoBo-clubs kunnen of willen voldoen, maar toch graag volleyballen. Ook dames zijn zeer welkom en we starten seizoen 2020/21 zelfs met een damesteam in de MBV-competitie. Nieuwe leden mogen ruim de tijd nemen om bij Munter Volley een goed gevoel te krijgen. Een andere optie is ook om zelf een team te formeren voor de MBV-competitie, en te trainen bij Munter Volley of andere deelnemende teams/clubs.

Voordelen Munter Volley en MBV-BedrijfsCompetitie:

  1. Vaste competitiespeelavond(dinsdag).
  2. Vaste competitie-speel/sporthal.(Kruitmolen Middelburg)
  3. Een aantrekkelijke jaarcontributie bij Munter Volley!

Het volleyballen is ook voor ons, gebaseerd op de volgende hoofdpunten:

Plezier -Talent -Motivatie .

Het één kan niet zonder het ander dus zal er met teamvertegenwoordigers overlegd worden wanneer er enig onbalans ontstaat betreft deze punten m.b.t. team-samenstelling voor de competitie. Evengoed is de leiding van de club bevoegd in uiterste gevallen, teams opnieuw samen te stellen.
Ben je boven de 16 jaar en/of heb je nog vragen, gebruik dan het contactformulier!
Voor volleybal onder de 16 verwijzen we naar andere volleybalclubs in de regio, zoals VVS 92 in Vlissingen.

Graag tot ziens.

Het bestuur.