Volgende week 2 juli, mogen we weer!
We hopen natuurlijk dat de corona maatregelen niet meer teruggedraaid hoeven worden en daarom moeten we de 1,5 meter afstand, goed in acht blijven nemen waar mogelijk. Weet niet met welk protocol gemeente Veere nog afkomt maar enige regulering van onze kant richting heren-kleedkamer(s), heeft dan wat aandacht nodig denk ik. En anders toch vast thuis omkleden misschien. Dus……..

Is het weer toegestaan om zowel binnen als buiten te sporten?

Ja, binnen en buiten sporten kan weer. Per 1 juli is normaal spelcontact toegestaan voor alle leeftijden. Voor en na het sporten geldt voor volwassenen vanaf 18 jaar: houd 1,5 meter afstand. Dit geldt bijvoorbeeld in de kantine, maar ook voor toeschouwers op de tribune en rond het sportveld.

De basisregels zijn:

  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  • Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten).
  • Probeer drukte te vermijden.
  • Was vaak je handen.

Ra, ta, ta, ta…..

Daar… zijn ze dan, de basis 6 van Mysterious Munter. Dat leek aardig maar bekte niet zo dus heb ik veranderd in Mysti-Munter!
Een basis van 6 is voor een damesteam aan de krappe kant maar past toch in ons beleid om niet tijdens wedstrijden, onnodig spelers aan de kant te laten zitten, want daar wordt eigenlijk niemand vrolijk van. Bovendien zijn er genoeg dames waar we in geval van nood een beroep op kunnen doen.
Laten we hopen dat we een mooi, volledig seizoen 2020/21 tegemoet gaan!