Inmiddels oud nieuws maar Munter 3.14 is overtuigend kampioen geworden van de 2e Klas Heren MBV , en met nog
1 wedstrijd te gaan niet meer in te halen.
Goed gedaan en Proficiat!
Hoe deze groep volgend seizoen nu verder gaat is voor mij nog duister maar ze hebben vorig jaar duidelijk laten weten dat ze zelf de regie daar over wensen te houden dus we horen het wel!
Inmiddels staat Error ook met ruime voorsprong bovenaan in de 3e Klas Heren MBV dus zij spelen zéker 2e Klas volgend seizoen.
Ik had al eerder vasgesteld dat van uitdagingen in deze 3e klas voor mij geen sprake was maar evengoed netjes gedaan, met dank aan de vaste inleen-tijger!
Mellow heeft een gemankeerd seizoen gedraaid door blessures maar willen gelukkig volgend seizoen toch weer gewoon door, zoals ik begreep.
Mysti is uitgespeeld en staat nú 9 punten los van de onderste plaats, dus blijft afhankelijk van de resultaten van VNLS die nog 2 wedstrijden moeten spelen. Ik denk dat Mysti wel in de 1e Klas blijft!
Flash staat keurig bovenin de 2e Klas dames maar…..of dit team in deze samenstelling blijft bestaan is zéér onwaarschijnlijk. Evengoed alle invallers zeer bedankt voor het aanvullen van de bezetting die regelmatig nodig was.
Tja, en wat zeggen we van Young Munter? Ik kan me niet voorstellen dat dit team volgend jaar 2e Klas speelt en ik vermoed toch dat de MBV terug gaat naar een vorige Heren-klasse indeling. Afwachten maar.

Laat de MBV op tijd weten of jou team volgend seizoen weer mee draait(als het team nog bestaat) in de MBV-competitie, dan kunnen ze tijdens de jaarvergadering het e.e.a. bekend maken hoe ze het willen gaan indelen.
Tot later.
Namens het bestuur,

Hans Kaasschieter