Hallo allemaal,

 1. Naar aanleiding van wat strubbelingen met deze Munter site, wil ik vragen of er onder ons of in jullie kennissenkring, iemand is die een nieuwe site voor onze club zou willen/kunnen bouwen en beheren. Onze volleybal site is nog steeds functioneel denk ik maar de codes zijn inmiddels sterk verouderd waardoor het functioneren op termijn toch onzeker wordt! Misschien moeten we ons ook afvragen of een Munter site nog nodig is omdat we inmiddels genoeg actieve leden hebben en er ook steeds meer via WatsApp gecommuniceerd kan worden en bovendien bespaar je pakweg € 100,- p/j .
 2. Ondergetekende is inmiddels alle nieuw bedrukte shirts weer kwijt dus wil ik aan de damesteams vragen of ze als dat een keer zo uitkomt, een vernieuwde/vergelijkbare teamfoto willen maken zoals die op de startpagina staat, om ook te laten zien dat het sponsorgeld besteed is en een beetje actueel te blijven. En als nu de herenteams beledigd zijn; die mogen dat ook natuurlijk. Er is ook voorgesteld om op een donderdag alle spelers bij elkaar te vegen(mét Lineage shirt) en daar foto’s van te maken.
 3. Het oliebollentoernooi is op (onze)donderdag 28 december. Dit VNLS-toernooi was oorspronkelijk bedoeld om familie en andere geïnteresseerden een gezellige avond te bezorgen en een donatie te doen voor een goed doel! Dus bedenk of je een wild 6-tal bij elkaar kan verzinnen en geef je team vast op bij Lykele Boonstra!
 4. Hierbij nog één keer dank aan Marco de Jong die ons diverse jaren ruimhartig heeft gesponsord waardoor de meeste leden bij MunterVolley actief kunnen zijn op een manier die men graag wil!

  Competitie.

  In de MBV competitie loopt alles toch wel volgens verwachting en ook over de 5 kwartier speeltijd hoor ik niemand meer! Helaas speelden Mysti en Flash vaak gelijkertijd dus konden die qua bezetting niet van elkaar profiteren indien gewenst. Ook de herenteams moesten beginnen met de zelfde speeltijden dus dat bleek toch een stuk lastiger dan ik had voorzien. Gelukkig komt Chris, de talentvolle coach van Flash, terug van een ernstige blessure en dan maar hopen dat iedereen verder heel blijft! Voor mijzelf vind ik het nog steeds saai om 4 x tegen 4 dezelfde teams te spelen maar mijn ambities liggen duidelijk anders dan bij de andere herenteams is mijn vermoeden.

  Afscheid.

  Yvonne heeft inmiddels via de app laten weten waarom ze moet stoppen met volleybal. Toevallig had ik bij haar 2 weken eerder geïnformeerd omdat haar afwezigheid was opgemerkt. Lastig, maar de keuze die gemaakt is lijkt de enige juiste.
  Bij Moira  heb ik al 2 maanden geleden  gevraagd of ze nog zin had om bij ons te trainen en die gaf aan, zich toch een beetje overbodig te voelen tussen al het volleybalgeweld maar zou het nog wel een keer proberen dus nog even afwachten?
  Groet,Hans.