Dinsdag a.s. is alweer de laatste trainingsavond van dit seizoen. De laatste 5 weken zijn op de dinsdagavond geweest i.v.m. de te verwachten terugloop aan belangstelling op de donderdagavond, veroorzaakt door zoal; examens, avondvierdaagse, afscheid van scholen, vroege vakantiegangers etc. .

Het is niet bekend of het volgend trainingsseizoen ook op deze manier verloopt maar we zijn heel prettig bezig geweest als gast bij VNLS. (tegen vergoeding uiteraard)

Donderdagavond 23 augustus van 20:00u tot 22:00u is de eerste training van het nieuwe seizoen in de Couburg te Koudekerke. Ook in de Couburg hebben we maar 1 veld tot onze beschikking naast een andere volleybalclub.

Beide Munter teams zijn in hun klasse van de MBV-competitie, op de 5e plaats geëindigd wat best wel een prestatie is gezien alle mutaties die noodgedwongen moesten plaatsvinden wegens blessures en andere verplichtingen van spelers en het gelijktijdig spelen van Munter 1 en 2.  

De samenstelling van Young Munter(1) en Mellow Munter(2) is inmiddels bekend waardoor we niet in september bij verrassing op eens tegen vreemde gezichten aankijken. Garanderen dat het e.e.a. zo blijft kunnen we niet maar eerst maar kijken hoe het gaat lopen. Klachten of suggesties over jouw team(als we weer begonnen zijn) kun je trouwens kwijt bij onze Technisch Directeur; Chris Joziasse! Er is een verzoek naar de MBV gegaan om de 2 teams op dezelfde avond te laten spelen om de bekende “derde helft” in stand te kunnen houden. Dit is inmiddels gehonoreerd door Wim Wolf met de woorden; “Ik zal zien wat ik kan doen” .

Young Munter(1)                Mellow Munter(2)

Robin                                    Marco

Aron                                      Jacco

Judith                                   Wim

Arthur                                   Bouke

Rob                                        Michael

Chris                                      Hans

Sjoerd                                    Ed

Reserve: Mick, Esha en Peter.

Nog even dit: Als je over een jaar of 2 niet in een totaal ander shirt wil volleyballen dan je teamgenoten, gebruik het nieuwe tenue dan alleen voor de competitie of toernooien.

Scheelt toch de helft aan wasbeurten.

Vast een goede vakantie toegewenst en misschien tot dinsdag a.s. of anders zien we elkaar graag weer in het volgend seizoen.

Het Bestuur.