Lieve mensen,
Lastig om in deze tijd nog iets zinnigs te zeggen over ons afgelopen volleybal jaar.

Toch wil ik iedereen bedanken die zich dit jaar door de beperkingen toch nog heeft kunnen vermaken met de aangepaste trainingen maar ook degenen die daar andere keuzes in gemaakt hebben voor zichzelf, of juist ter bescherming van anderen.
Juist met het “wij” gebeuren voelen we de pijn en andere narigheid, wat het leven van velen van ons toch behoorlijk overhoop gooit en waardoor je soms twijfelt of alles nog een keer op z’n pootjes terecht komt.

Mooi dat er leden zijn die deze overpeinzingen van zich af kunnen schrijven.  Op zo’n manier bewijst de groepsapp een hele andere waarde en besef je ineens weer dat je eigenlijk iedere dag je zegeningen moet tellen.
Mocht er trouwens bij iemand van jullie ideeën opborrelen om onze sociale (volleybal)contacten op peil te houden in deze rare tijden, dan houd het bestuur zich aanbevolen.

Dank ook aan de sponsoren die weer hun bijdrage leveren om onze club gemakkelijker te laten functioneren. Ik hoop dat we volgend jaar de kans krijgen om het vooral op het sociale vlak ook als
volleybalclub,
met terugwerkende kracht wat goed te maken. Trots op alle leden ook, door het voldoen van de jaarlijkse contributie voor het komend jaar door vrijwel iedereen.

Hopelijk komt 2021 er beter uit te zien want anders kom ik echt klem te zitten met m’n drinkgeld.

Tot volgend jaar en houd moed!

Hans Kaasschieter

Namens het bestuur,

Prettige feestdagen en een gezond en sportief 2021.

www.muntervolley.nl
Chris Joziasse- jochris@zeelandnet.nl
Arthur Voorn- aawvoorn@zeelandnet.nl
Robin Hage- robinhage@live.nl
Hans Kaasschieter- hanskaasschieter@gmail.com