Geachte volleybalvrienden,

 

Eigenlijk zijn er helemaal geen nieuwtjes te melden maar als ik over de afgelopen tijd een beetje terug kijk, dan stel ik toch vast dat jullie trots kunnen zijn op de manier waarop jullie MunterVolley vorm geven en zowaar met enig enthousiastme de trainings avonden bezoeken. 

Doordat dat we met groei van het ledental, betreft de accommodatie van slechts 1 veld, de laatste tijd worstelen om de donderdagavond voor iedereen een prettige invulling te geven zal er toch op korte termijn weinig veranderen als het over de trainingsaccommodatie gaat.  

Liefhebbers kunnen regelmatig uitwijken naar de dinsdag en daar hun ding doen bij VNLS, waardoor men de donderdag af en toe aan anderen kan laten, met name aan de leden die (nog)geen competitie spelen. Het af-nummeren via de groeps-app op de donderdag geeft een aardige indicatie van drukte op de donderdagavond. Maar…..gewoon komen als je toch ontzettend naar al die goddelijke lichamen verlangd natuurlijk!😋

Als we uit blijven stralen dat we het naar ons zin hebben, al is het alleen maar de “ 3e “ helft, dan denk ik toch dat er vroeg of laat een 2e veld bij komt tenzij de agrariërs ook de Couburg met hun trekkers gaan blokkeren natuurlijk. 

De 3 Munter teams draaien in de MBV  volgens verwachting dus; lekker door gaan!  Donderdag 2 januari is alweer de eerste trainingsavond van 2020.

Veel plezier voor degenen die mee doen met het oliebollentoernooi en tot volgend jaar.

 

Hans Kaasschieter.