Geachte volleybalvrienden,

Het is bekend dat we al lang de wens hebben om op 2 volleybalvelden te kunnen trainen. Met onze vereniging met meer dan 30 actieve leden/spelers is het niet meer vol te houden de training op slechts 1 veld te doen.  Omdat deze kans voor 2 velden zich heeft voorgedaan, en daarom te reserveren voor de sporthal “De Blikken” in Arnemuiden, is inmiddels bevestigd dat we deze hal kunnen gebruiken vanaf donderdag 2 april tot aan  de zomervakantie.

Ondanks dat de beheerder en restauratiehouder(s) van “De Couburg” ons altijd goed gezind zijn geweest, heeft het bestuur direct gereageerd en afgewogen wat de vooruitzichten en e.v.t. de consequenties zouden kunnen zijn.  Zeker zullen de leden uit de Koudekerke/Vlissingen-hoek, hun bedenkingen hebben maar een 2e veld heeft toch de hoogste prioriteit. Bovendien gaan we tijdens die periode het e.e.a. evalueren natuurlijk zodat weten of we er goed aan hebben gedaan, maar ondergetekende twijfelt daar al helemaal niet meer aan. We hebben de gehele hal voor ons zelf en hopen daarom dat een ieder deze keuze van het bestuur kan volgen.

Gaan we “De Couburg” dan definitief verlaten? Is nog lastig te voorspellen maar ook in Arnemuiden komen tijdens het winterseizoen een aantal buitensportverenigingen naar binnen dus misschien passen wij daar zelfs met slechts 1 veld qua planning niet tussen. Zodoende blijven we de winterperiode misschien wel in Koudekerke waarbij we er van uit gaan dat we na de zomervakantie ook een periode in De Blikken terecht kunnen. Wordt vervolgd.

Groet namens het bestuur,

Hans Kaasschieter