Lidmaatschap

  1. Leden kunnen (boven de 16 jaar oud)op 2 manieren deelnemen bij Munter Volley. Simpelweg alleen voor trainingen en e.v.t. toernooien, maar ook als volledig lid van Munter Volley incl. competitiedeelname.
  2. De contributie is met dank aan de sponsoren, ook in 2020 bijzonder redelijk te noemen. Er kan dan wel een kleine bijdrage gevraagd worden indien er buiten competitie verband wordt deel genomen aan andere wedstrijden of toernooien.
  3. De trainingen worden met ingang van seizoen 2018/2019 gehouden in de Couburg in Koudekerke op de donderdagavond, wat al geruime tijd een wens was van de leden en een stuk aantrekkelijker is voor potentiële leden. Altijd een beheerder aanwezig, comfortabeler en er is een prettige accommodatie om een “3e helft” te beleven.  Ook starten we in september/2020 de training als proef met 2 velden  in de “DeBlikken” te Arnemuiden. Daar is de training op de donderdagavond,
    om 20:00 tot 21:30 uur. Omdat alle buitensporten zoals korfbal en hockey de winterperiode naar binnen gaan zijn wij die winterperiode terug in Koudekerke in de Couburg.
    Nog vragen, vul dan het contactformulier in.