Lieve mensen,

Na wéér een een gebroken volleybal jaar, proberen we toch zo goed en kwaad als het kan “ons ding”  zo veel mogelijk nog te blijven doen. Als de mogelijkheid zich voordoet om een zaterdagmiddag in de Couburg te reserveren dan doen we dat, maar iedereen snapt ook dat de zaterdagmiddag niet voor iedereen in te passen is dus kan het zijn dat je daar wat onbekende gezichten ziet die de bezetting wat aanvullen als het zo uit komt.
Kijk af en toe verder op de aanmeld agenda of er misschien een zaterdag bij gekomen is om te ballen.
Voorwaarde blijft dat er een QR-code overlegd kan worden en graag aanmelden, ook evt. gasten die mee willen doen. Voorlopig lijken
2 velden geen probleem te zijn maar je ziet het gauw genoeg als er b.v. 24 aanmeldingen gedaan kunnen worden i.p.v. 12.

Als het meezit gaan we Annelies en Arthur ook weer zien op het trainingsveld,
wat natuurlijk zéér goed nieuws is tussen alle besmettingen, varianten en “lock downs” door. 
Arthur probeert trouwens het binnen hengelen van de contributie zo lang mogelijk uit te stellen om het e.e.a. administratief voor hem zelf gelijk te laten lopen dus hoor je volgend jaar wel een keer wanneer en hoeveel men mag overmaken.
Natuurlijk hopen we ook dat onze sponsoren ons komend jaar weer financieel ondersteunen zodat we genoeg aandacht kunnen besteden aan zaken die noodzakelijk zijn om te kunnen volleyballen en er tip top uit te zien. Dank daarvoor!

Nog even dit.
Omdat er toch in korte tijd 4-5 nieuwe gezichten bijgekomen zijn, kwamen er geluiden door of het misschien niet tijd werd voor een ledenstop. Voorlopig is er nog geen sprake van iets dergelijks zolang we in de 2 Arnemuiden periodes zelfs een derde veld ter beschikking hebben.  We zijn afgelopen half jaar slechts 1 x aan de 23 spelers gekomen op de training dus daar zit nog veel rek in. Hebben we slechts 1 veld ter beschikking dan zijn we snel uitgepraat natuurlijk maar we proberen creatief te zijn zolang dit niet anders is, in Koudekerke. Zolang nieuwe leden iets toevoegen zijn ze zeer welkom hoewel het helemaal niet mijn ambitie is om een 5e team op te tuigen. Zeker de afgelopen (corona)tijd bleek het af en toe weer om niet 1 of 2 , maar eerder om 4-5 spelers te gaan die er niet konden zijn.
We volgen het verder nauwlettend maar voorlopig eerst maar zien dat we deze pandemie-tijd door komen en het kan zo maar zijn dat de komende middagtrainingen in één keer van tafel geveegd worden door nieuwe maatregelen.  Fingers crossed !

De volgende middagen zijn voor trainen gereserveerd; 18 december, 30 december, 8 januari en 15 januari.
En ja, blijf gezond en graag tot binnenkort hoop ik !
Houd moed en Prettige Feestdagen.

Hans Kaasschieter.