Lieve mensen,

Tja, eigenlijk heb ik niets méér te melden dan jullie vast een fijne zomervakantie te wensen. Betreft het MBV-gebeuren voor het komend seizoen is nog niets bekend en Wijtze Barkhuijsen zou er na zijn vakantie mee aan de slag gaan. Maar wanneer hij vakantie heeft….geen idee!
Heren.
Trots op jullie en zeker op Munter 3.14, die een volgend avontuur in een hogere klasse gaat beginnen. Young Munter blijft in de hoogste klasse maar Mellow Munter eindigde als laatste in hun poule dus is het nog afwachten waar ze gaan starten. Munter Error blijft dan toch het team waar af en toe andere namen instromen en wordt gekeken wat voor alle betrokkenen prettig is. Wordt vervolgd.
Dames.
Mysti heeft zich uiteindelijk kranig verweerd in de 1e klasse en zolang iedereen maar zegt wat ze wil of mischien juist niet wil, word Mysti alleen maar beter denk ik. Flash is, ook dank zij hulp van invallers, gewoon hoog geëindigd in de 2e klasse wat toch niet echt was verwacht.
Chapeau!
En dank aan Inge en iedereen die leden afgelopen seizoen hebben beter gemaakt!

 

Deze zomervakantie blijft de Couburg voor ons dicht. Niet dat er helemaal niets mogelijk is maar het leek mij en de penningmeester een goed plan om voor-en van iedereen wat afstand te nemen om volgend seizoen fris te beginnen en bovendien hoeven we dan niemand lastig te vallen om de zaal open te doen en houden, voor  “anderhalve man en een paardenkop” zogezegd, wat ook nog afhankelijk is van strandweer/volleybal!
Dan heeft Ineke toegezegd dat ze voor Flash wil gaan spelen en dat is zeker geen overbodige luxe voor de eigen bezetting van Flash.
Welkom!!
De laatste trainingsavond is 4 juli en op 22 augustus begint het nieuwe seizoen weer.
Tot 16 augustus op de BBQ en anders tot volgend seizoen!

Namens het bestuur,

Prettige Vakantie.