Judith/Hans,

In de Couburg zijn op de donderdagen verschillende groepen die verschillende delen van de zaal gebruiken. GVK op 1/3 deel voor turnen. Ikken Hissatsu (vechtsport) daarna op 1/3 deel. GVK op 1/3 van 2/3 deel voor volleybal en Munter op het andere deel. Dan is de hal vol. Verder in de winter de korfbal die de gehele hal gebruikt vanaf 21.00 uur.

Het is helaas maar 1/3 van 2/3 deel wat ik aan kan bieden. Als ik alle datalijsten retour heb ontvangen kan ik zien waar er nog mogelijkheden zijn om jullie iets langer in te plannen of een groter zaaldeel.

Tot en met 25 oktober en vanaf 11 april zet ik jullie van 20.00-22.00 uur op het rooster. Van 1 november tot en met 4 april zal het dan van 19.30-21.00 uur zijn. (onder voorbehoud, planning is nog niet helemaal rond, maar dat geldt voor alle huurders). Je ziet het vanzelf verschijnen op de datalijsten. Over een paar jaar ziet het gebruik er waarschijnlijk weer anders uit door verschuivingen met verenigingen. Ik hoop jullie dan meer aan te kunnen bieden.

En als de planning voor komend seizoen echt klaar is kan ik ook beter zien of er elders in de week plekjes zijn. Misschien zitten daar nog mogelijkheden voor jullie bij. Maar dat zien we dan tegen die tijd wel.

Leonie.