Aanvang seizoen 2019/20.

Donderdag a.s. gaan we weer van start met de training. Ik heb begrepen dat niet iedereen echt uitgerust van de vakantie is terug gekomen maar ik hoop evengoed dat we toch een blessurevrij seizoen tegemoet gaan.

De eerste 4 trainingen hebben we het 2e veld er bij gereserveerd van af 20:00 uur waardoor we het eerste enthousiasme op kunnen vangen. Daarna begint de competitie en zal de animo voor training wat afnemen, is de ervaring. Er is nog overwogen om de aanvangstijd voor die 4 avonden ook aan te passen maar dat laten we gewoon zoals het is/was om 19:30 uur. Lijkt me zinvol om voor  Munter Error en e.v.t. de 2 andere teams om op deze 4 avonden nog wat aan elkaar te wennen en afspraken te maken. Mellow Munter is al een en al routine natuurlijk! Heb de teamsamenstellingen trouwens nog even voor het wedstrijdprogramma gepropt.

Een kleine toelichting betreft Munter Error

Voor Munter Error lijkt 8 spelers wat veel maar….Arthur speelt zijn potjes bij Eastman en zal bij Mellow Munter invallen als daar mutaties zijn bij consignatiediensten(Rob/Jacco) etc.
Met Annelies loopt in principe de afspraak dat ze alleen de vroege wedstrijden speelt(hoofdzakelijk de 2e helft van de competitie) dus komt Walter in beeld voor de late potjes. De praktijk zal ons leren of er zaken aangepast moeten worden. De teamleiders zijn overigens vrij in de keuze van reservespelers die ze nodig hebben, zolang ze maar van Munter Volley komen.
Tot zover de insteek van de voorzitter.

Voor nieuwe leden die niet kunnen wachten met betalen!
De contributie voor leden die ook competitie spelen komt waarschijnlijk weer uit rond de € 60,- p/j.
De contributie voor leden die alleen trainen, komt neer op de helft, dus € 30,- p/j.
De exacte bedragen horen jullie rond december wanneer er gevraagd wordt de contributie te voldoen. Kortom; als je nog niets gehoord hebt, lekker dóór ballen.

Aan het einde van afgelopen seizoen is Sandra Bohr nog met ons mee komen trainen met de intentie om dat vaker te doen.
Van harte welkom natuurlijk.

De dinsdagavond van VNLS.
Het is niet geheel de bedoeling dat wij als Munter Volley de accommodatie van VNLS constant overspoelen met onze talenten. Uiteindelijk moet het e.e.a. toch betaald worden. Dus…. in principe zijn we daar op uitnodiging van Lykele en die laat dat weten aan onze contactpersonen. Die kunnen daar dan misschien wat selectiever mee omgaan!

Een mooi seizoen toegewenst.

Hans Kaasschieter.
(namens het bestuur).