Lieve mensen,

 1. Na enige info te hebben opgehaald is duidelijk dat er géén basis is om een 2e damesteam op te starten. De gedachte kwam voort uit het feit dat we gewoon 17 dames in de administratie hebben dus dan wil je ook niet dat er te veel onvervulde wensen zijn.
  Het hoeft echter maar zó te gebeuren dat er zoals pakweg 5 jaar geleden 2 dames aankloppen die graag willen(en kunnen) volleyballen maar voor nu, is het helaas zo dat competitie voor 2 of 3 dames er nog niet in zit.
 2. Wat wel van start gaat is op korte termijn de “Ladies Special” . Met grote meerderheid was de wens om daarmee op die zelfde donderdag betreft aanvangstijd om 19.30 tot 20.30u van start  te gaan en ondertussen kunnen de heren zich voor 20.00u blijven aanmelden en vast het netje na de gym optuigen en daar achter het gordijn vast hun eigen ding doen.
 3. Het huidige “Mellow” geeft aan niet naar de 1e klas te gaan/willen indien dat gevraagd wordt, mocht men kampioen worden. Mijn voorstel zou zijn om de “andere” heren die dan wél deze ambities hebben, zo veel mogelijk bij elkaar te formeren voor een herenteam voor volgend seizoen maar….ik zie de protesten al weer aankomen dus daar gaan we nog over in gesprek.
 4. Werkelijk bijna iedereen wil een nieuw volleybal-tenue dus daar is het e.e.a. voor in gang gezet en dan hebben de meesten nog niets gezien!
  Nou, voor de heren wordt het dit(hier onder) compleet, en voor de dames evt. een afwijkende short(tight) . Leek het me nog wel aardig om de rugnummers in het zelfde geel te doen als de geel-accenten die op/in het shirt zitten maar er was één dame die me gelijk voor gek verklaarde dus dat is nog een kwestie van omkopen! Het merk Errea was géén optie i.v.m. een verdubbeling van prijzen en zo geweldig waren ze nou ook weer niet. Tja, en natuurlijk is het aantrekkelijk om een team eens een ander kleurtje te doen maar dan wordt het ruilen en invallen bij elkaar alsnog een puinhoop. Navy Blue…. beetje saai misschien maar we gaan eerst kijken of dit merk aan onze verwachtingen voldoet. Ik denk dat ik volgende week of zo, wat binnen heb.
  Nou, prettige voortzetting!

  Hans Kaasschieter