Een beetje mosterd na de maaltijd maar Mellow Munter is definitief kampioen van de 2e Klas Heren MBV!
Knap gedaan en eigenlijk nog veel knapper is het cadeau wat Annelies in petto had voor deze mannen.
Dus is de compilatie hier nog een keer maar gelukkig zijn de heren hier veel knapper dan in werkelijkheid­čść

Verder gaan we na dit MBV seizoen vrolijk verder met trainen zolang er genoeg animo is tenzij er een toernooi elders is of de temperaturen te hoog oplopen waardoor er evt. beachvolley gespeeld kan worden.

MBV- Jaarvergadering.
Het is ieder jaar een verplicht nummer maar deze keer wel specialer vanwege Mysti en Mellow die kampioen zijn geworden dus daar moeten w├ęl flinke delegaties van aanwezig zijn hoop ik. Ik heb wel verhalen gehoord dat men plannen heeft om evt. de heren klassen te gaan herverdelen in 3 poules en dan via toernooi-vorm kijken waar je eindigt aan het einde van het seizoen. Dus…. laat je zien en horen a.s. dinsdagavond.

Een volgend damesteam “Flash M” heb ik aangemeld bij de MBV. Ook de rest van de teamsamenstellingen voor volgend seizoen staat onder het kopje “Wedstrijdagenda”op de site!
We gaan kijken hoe we het e.e.a. vorm gaan geven om goed voor de dag te komen begin volgend seizoen.
Waar ik ook over nadenk is evt. toch een half uur later beginnen met de “Ladies First” training! Om 20.00u kan je namelijk heerlijk achter het gordijn/scherm, je┬á verhaal uitleggen en toelichten zonder dat een ieder en vooral Inge zich staat te overschreeuwen en je wordt dan ook vooral niet door het rumoer gestoord van de rest aan sporters in de hal.

Veel plezier donderdag bij het “Taarten” toernooi en ik heb ge├»nformeerd naar een datum van het “BOK” toernooi in Kapelle maar daar was het nog kiezen tussen 15 juni of…6 juli ! Speciaal voor de gokverslaafden onder ons om vrij te houden.

Binnenkort bij onze jaarlijkse BBQ