Lieve mensen,

Na zaterdag 5 juni kunnen we onze volleybal-trainingsavonden weer zonder beperking uitvoeren en mogen ook weer in wedstrijdvorm trainen. Ook de kleedruimtes zijn weer open maar te vol was al niet aantrekkelijk dus kom ik zo lang het zomer is gewoon al omgekleed naar de hal.

De registratieverplichting blijft nog wel van kracht maar werkt toch al automatisch bij het aanmelden, dus dat loopt ook prima en heeft ook andere positieve kanten betreft voorbereiding. Bovendien kan je altijd zelf nog terugkijken wanneer je twijfelt of jij, of iemand anders op een training, al-of niet aanwezig bent/is geweest in relatie tot eventuele covid besmettingen.

De 3e helft heeft helaas nog wel een beperking en dat is de sluitingstijd van 22:00 u.  Zolang deze sluitingstijd nog geld, maken wij geen gebruik van de sportkantine, zo is met de beheerster overlegd.


Tijdens de (school)zomervakantie periode hebben we De Couburg in Koudekerke door gereserveerd voor de donderdagavond want daar was vorig jaar ook genoeg animo voor. 
De laatste keer trainen in Arnemuiden is dan op 22 juli en loopt dan vanaf 29 juli door in Koudekerke. Na de zomervakantie beginnen we op 9 september weer in Arnemuiden.

Nog steeds geld wel voor binnenkomst naar de hal het mondkapje, handen ontsmetten en afstand.
Tijdens trainen vervalt dit alles!
Voor de 3e helft als die er is: Houd je aan de basis-covid regels!

Tot later en een prettige zomer.

Hans.