Geachte Munter/Lineage volleyballers,

En jawel, het is weer onze jaarlijkse periode waarmee we de financieën weer aan moeten zuiveren om het dan ná de zomervakantie weer met bakken richting de MBV en Gem. Veere te sturen.  Arthur doet dat d.m.v. een “tikkie” wat voor iedereen toch wel makkelijk werkt.
Mocht het “tikkie” op een gegeven moment niet meer werken dan zijn er een max. aantal betalingen gedaan waardoor er een nieuw tikkie geplaatst moet worden dus…laat het even weten als het zover is.
Nog even voor de duidelijkheid: Het is weer rustig op de transfermarkt dus ik ga er vanuit dat de huidige 6 Munterteams in ongeveer dezelfde samenstelling volgend seizoen starten!
Contributie voor competitiespelers: € 75,-
Contributie alléén trainen                : € 45,-


Inmiddels begreep ik dat er voor de MBV-jaarvergadering veel liefhebbers waren die met honkbalknuppels en kettingen van plan waren langs te komen maar als je toevallig zeker weet dat jouw team niet vertegenwoordigd wordt, laat het dan even weten dan kan er iemand anders aftekenen!
Voor de rest is het nog iets te vroeg om lopend seizoen af te sluiten want links en rechts nog een toernooitje en nog het uitje georganiseerd door afd. “Sfeer & Beheer, met als afsluiter op vrijdag 16 augustus de BBQ !
Tot ziens, waar dan ook!

  Het bestuur.