Lieve mensen,

Helaas is 21 oktober a.s. alweer de laatste trainingsavond in Arnemuiden.
Even een toelichting bedoeld voor de laatste nieuwe(re) leden.

Het is tot nu toe weer niet gelukt om een locatie met 2 velden op de donderdag te fiksen voor het winterseizoen. Nog niet zo lang geleden waren we blij met De Couburg in Koudekerke als locatie, maar met pakweg 34 actieve leden wordt het steeds lastiger om dit op slechts 1 veld vol te houden. Vanzelfsprekend hierbij is blijkbaar, dat de clubs die een sterke regio of plaatselijke functie hebben sterk verankerd zijn in het toewijzingsbeleid ondanks dat ze slechts 4 maanden per jaar van een indoor locatie gebruik maken.
Dat wij met Muntervolley gewoon ruim 10 maanden een ⅔ of volledige hal kunnen bezetten voor anderhalf uur, is blijkbaar geen argument om iets in beweging te krijgen richting andere clubs. Nu ben ik wel van plan om op termijn met dit soort argumenten een keer een brief naar gemeente Veere en Middelburg te sturen maar ik twijfel of dat in ons voordeel werkt.
Een andere avond is geen optie en aanvangstijden vanaf 21.00 uur(op de woensdag) is toch ook minder en op die manier worden wij de “onwillige klant”, enz. .


Dus…..hoe voorlopig verder in de Couburg met 1 veld?

  1. Met name ook m.b.t. de covid problemen denk ik aan een max. van 14 personen zolang we slechts van 1 veld gebruik kunnen maken.
  2. Optie: Om de week Error + alle dames aanmelden, en de andere week Young + Mellow.  In beide gevallen zullen er genoeg plekken open blijven voor de leden die geen competitie spelen, en kom je niet aan 14 spelers dan mag de rest evt. aanmelden na een tijdslot.

Het zijn maar hersenspinsels maar suggesties zijn welkom via “contact” op de site. Het bestuur gaat nog in overleg.


Ook voor De Couburg gelden de standaard covid regels.
Ben je niet fit, blijf thuis of doe een zelftest bij twijfel als je toch wil komen.
Volg de looprichting en denk aan de QR-code! (3e helft.)

Hou er rekening mee dat het in De Couburg op donderdag best wel druk is, ook met
de Bridge Club maar vooral betreft de parkeergelegenheid!
Aanvang in Koudekerke: 19.30 uur.

Ta,rata,tata.….
Nieuwe aanmeldingen van:  Nicolette, Bianca, Maxim en Michael W en Mike!
Welkom allen!