Stand van zaken.

Het is toch nog steeds een beetje wennen aan de soms wat rommelig aandoende training op het huidige trainingsveld in de Couburg. Enerzijds veroorzaakt door de opruimacties van de gymnastiekvereniging en andere keren begeleid door geluiden, die voor mij met van alles te maken zou kunnen hebben, van hoogstens 2 tot 3 kerels die iets beoefenen wat ik dus ook niet uit kan spreken, maar ze gebruiken wel ⅓ van de zaal die wij graag willen hebben!  Het e.e.a. zorgt er voor dat er nog genoeg te wensen valt om onze trainingen op een betere manier in te kunnen invullen en dus niet met 3 of 4 spelers in hoeft te draaien, want daarvoor is het speeluurtje te snel voorbij en het is bij voorbaat al lastig om regelmatig 16 tot 17 spelers het naar de zin te maken op slechts een volleybalveld. Een 2e veld erbij brengt meer mogelijkheden en is ook onze ambitie maar is op korte termijn niet haalbaar helaas. We doen ons best.

Betreft de 2 Munter teams.

Er van uit gaande dat de teams samengesteld zijn op basis van het “handhaven” in hun klas, voorzien we geen problemen, al gaat het bij Mellow Munter wat moeizamer dan verwacht.  Maar goh,… weet je wat? Laat dat nou net de bedoeling zijn van de tegenstander om de bal bij ons alle kanten op te laten vliegen behalve de goede..!  Volgend jaar nieuwe start en nieuwe kansen!

Dinsdag, 18 december, is de laatste competitieavond maar……..donderdag, 20 december, is de laatste trainingsavond van 2018 en als er genoeg kapitaal bij elkaar geveegd wordt; een extra serieuze 3e helft.  Op donderdag 10 januari 2019, is de eerste training weer. Voor wat er tussentijds in de kerstvakantie georganiseerd wordt; is men al persoonlijk voor benaderd om het e.e.a. samen te stellen of mee te doen en staat ook verder los van Munter Volley activiteiten.

Namens het bestuur:    Prettige Feestdagen!