Liefhebbers,

We hebben gemerkt dat het seizoen voor velen van ons net iets te lang duurde en het zelfs soms lastig was om op tijd het betreffende team compleet te hebben voor een wedstrijd. Ook voor Young Munter bleek het lastig om het niveau van vorig seizoen te halen door de afwezigheid van Aron en het versneld door-selecteren van Dennis en Walter + de nodige invallers. Dit was mogelijk omdat Maxim en Mike W, op tijd konden inschuiven bij Error.  Mellow Munter en Munter Error zijn keurig in de middenmoot gebleven dus volgens verwachting.
Mysti heeft dus gewoon wél maximaal gepresteerd dit seizoen, en dus alle lof van het bestuur en ook de MBV is blij met jullie!

Terugkerend dilemma blijft de manier waarop wij als Muntervolley onze training in willen inrichten. Nu we het extra veld erbij hebben is er meer mogelijk maar Mysti zit niet te wachten om de klappen van heren 1 op te vangen en op hun beurt is Young Munter wel toe aan gelijkwaardige tegenstand maar…. de 3e helft blijft ook zeer belangrijk! Misschien dat er volgend seizoen meer mogelijk is betreft trainen op vrije speeldata en dus de dinsdag voor enkele leden (na oproep) evt. een aanvulling kan zijn. Ook is er nog steeds indien gewenst een woensdag beschikbaar als men specifiek wil trainen. Een ander team uitnodigen om te oefenen kan natuurlijk ook.

Betreft de MBV seizoen 2022/2023
Scheidsrechters moeten eigen fluit gebruiken. Is wel zo fris en scheelt de MBV schoonmaak gedoe!
Ben je jou fluit kwijt of vergeten dan helpen ze je evengoed natuurlijk.
Omdat de bezetting van het MBV-bestuur met een lid minder verder gaat/moet, kan er een beroep worden gedaan om evt. te tellen bij een scheidsrechters beurt van het bestuur of even helpen met opruimen van materiaal. Het is dit, of helemaal geen MBV!
Op 20 september start de MBV met de competitie.
Er was eerder een aanvangstoernooi gepland maar daar bleek i.v.m. drukke speelkalender geen ruimte voor.
De Graaf Assurantiën(DGA) trekt zich toch terug uit de competitie. We kennen natuurlijk Inge Treurniet al als invalster bij ons en misschien dat we nog meer bekende gezichten terug gaan zien op onze trainingsavond.
Als er meer interesse is om te gaan strandvolleyballen dan snappen we dat en vandaar dat het aanmelden nog steeds zinvol is om te voorkomen dat men voor niets op de donderdag naar de Couburg komt.
Zomer-schoolvakantie loopt van 23 juli t/m 4 september dus is er géén training, maar op speciaal verzoek zijn er evt. mogelijkheden.

Uhmmm….staat’ie genoteerd?
Zaterdag 23 juli BBQ

Namens het bestuur,
Prettige zomervakantie.