BBQ

Wegens succes geprolongeerd de BBQ van MunterVolley, en wel op vrijdag 16 augustus.  Het e.e.a. is weer te doen op de Abeelseweg 18, Middelburg. Voor leden en donateurs wordt wel weer een kleine bijdrage gevraagd maar dat horen jullie nog. Opgeven met/zonder partner bij Dennis,  dendelooff@zeelandnet.nl of anders via de site. http://muntervolley.nl/contact/

Welkom.

Annelies, Leroy, Rick en Walter en eigenlijk ook Dennis, welkom bij de club. Dank zij jullie hebben we voor komend seizoen in kunnen zetten op 3 teams voor de MBV-competitie waardoor er geen wisselspelers op de bank hoeven zitten en we gaan ons best doen om het e.e.a. waar te maken betreft bezetting en spelplezier etc.

Jammer.

We gaan afscheid nemen van Luwam en Teame.  Vooral de taalbarrière bleek te groot om elkaar iets te kunnen leren om zodoende een zinvolle bijdrage te kunnen leveren betreft integratie, en de trainingsavond zakte daardoor ook helaas naar een bedenkelijk niveau.
De voorzitter was in dit project gestapt maar heeft het per juli a.s. ook beëindigd.

Voordat het nieuwe MBV-seizoen begint horen jullie weer van ons uiteraard met nog een update tussendoor over de BBQ-kosten.
De laatste training voor de zomervakantie is op 4 juli en beginnen weer op 22 augustus.

Fijne zomer / vakantie toegewenst.

Hans Kaasschieter.

(namens het bestuur)